Sponsor het regiment via Sponsorkliks

Sponsor het regiment via Sponsorkliks

RA
16 november 2020

Het Regiment ………….

Brandewijn, uniformen, rozen, rouwkransen, magazine De Genist, geboorte geschenk, vlaggen, drukwerk en ga nog maar even door. Alles ter bevordering van Saamhorigheid en Kameraadschap. Niet alleen voor actief dienend militairen bij het Regiment, maar zeker ook voor onze oudgedienden!

Zoals bijna alles in het leven kost dit ook geld. Een deel wordt betaald door  defensie, een ander deel komt uit de spaarpot van het Regiment. Maar ook wij hebben het bekende probleem: er gaat meer uit dan dat er binnenkomt. En we kunnen natuurlijk bezuinigen maar dit gaat dan ten koste van zaken die het merendeel van de Regimentsleden toch wel kunnen waarderen. Daarom proberen we extra geld binnen te halen voor het Regiment.

Sponsorkliks.com is een bedrijf dat contacten heeft met vele grote internetwinkels. Als je nu voortaan je internetaankopen via Sponsorkliks.com gaat doen, sponsor je het Regiment zonder dat dit je ook maar één cent kost. Een percentage van het bedrag dat je besteed gaat namelijk naar het Regiment

Het Regiment sponsoren met sponsorkliks kun je op verschillende manieren doen:

Via telefoon of Tablet : (download de app via de app store, Kies na installatie het sponsordoel "Regiment Genietroepen" en ga winkelen).


Via de computer: (klik op het logo van sponsorkliks en u komt direct op de sponsorkliks pagania van het Regiment).

Als je benieuwd bent naar de inkomsten voor het Regiment; Sponsorkliks.com bied je ook de mogelijkheid te zien hoeveel wij samen voor het Regiment Genietroepen gespaard hebben.

Niet alleen Regimentsleden kunnen ons steunen. Geef daarom de app door aan familie, vrienden en bekenden.

Namens het Regiment; Bedankt!