Herdenking Dordrecht 2018

Herdenking Dordrecht 2018

Henk Becks
16 mei 2018

Zaterdag 12 mei is de jaarlijkse herdenking geweest van hen, die sneuvelden bij de Duitse inval in mei 1940. Het was weer een plechtige gebeurtenis met ook ruimte voor gezellig samenzijn en uitwisselen van nieuwtjes. Graag willen we alle aanwezigen bedanken voor hun aandeel in deze herdenking. De muziek was stemmig en sfeervol, het ereveld was prachtig in orde, de bediening tijdens de ontvangst en de lunch was vriendelijk en gastvrij.

Nu we toch bezig zijn een aantal groepen te benoemen, mogen we natuurlijk niet de door 105 Geniecompagnie Waterbouw geleverde erewacht vergeten. Allemaal hartelijk bedankt en tot volgend jaar. De speeches werden uitgesproken door de heer Jacob Huls, voorzitter VOPET, mevrouw K. Lambrechts, wethouder gemeente Dordrecht en de commandant regiment Genietroepen, B. Valk. Vanzelfsprekend zorgde de regimentsadjudant van Gurp , geassisteerd door de marketentster mevrouw Kok voor het uitdragen van de Genietradities. De foto's zijn gemaakt door de heren den Dopper en Oprel.

De foto's zijn geplaats in het fotoalbum.