Familiedag Geniecompagnie 105 Waterbouw (07 oktober 2017)

Familiedag Geniecompagnie 105 Waterbouw (07 oktober 2017)

Henk Becks
08 oktober 2017

Vandaag, 7 oktober 2017, is het Familiedag geweest bij C105 Waterbouw. Tijdens een aanvangsappel werden de aanwezigen welkom geheten door de commandant majoor Koen van Dinter. Aan twee militairen werd een blijk van waardering uitgereikt. Twee militairen werden bevorderd. De sergeant-majoor van H. kreeg het erekoord van verdienste. Daarna begonnen de demonstraties tot ongeveer 15.00 uur. Tot die tijd was het redelijk droog gebleven. Na het eindappèl mochten de gasten nog gezellig bijpraten in de ontvangstruimte. Het was een gezellige en leerzame dag. Compagnie 105, hartelijk bedankt. Jullie zijn geweldige gastheren, sodeju. De bijgaande foto's zijn gemaakt door Jan Oprel. Voor meer foto's verwijzen we u naar de knop "foto's" in de kop van de pagina